Ultimele imagini cu fetiţa ucisă în Dâmboviţa. Răpită când mai avea doar 300 m până acasă

Dată publicare: 23-09-2019 09:35
Dată actualizare: 23-09-2019 09:35


Apar amănunte tulburătoare în cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovița care a fost descoperită fără viață duminică, după trei zile de căutări.

Mihaela a plecat de la şcoala din comună Gura Şuţii vineri după-amiază. Este fetiţa cu pantaloni roz care apare în imaginile înregistrate de camera amplasată pe clădirea şcolii. Ulterior, copila a fost filmată de o altă cameră, când mai avea doar 300 de metri până acasă. Avea să fie ultima dovada că era în viaţă.

Pentru găsirea ei au fost mobilizaţi poliţişti, jandarmi cu câini de urmă, lucrători ISU şi voluntari. Aceştia au folosit şi două drone. Rudele copilei au sperat până în ultima clipă că aceasta va fi găsită în viaţă.

Trupul Mihaelei a fost găsit duminică cu ajutorul elicopterului care a survolat o porţiune de pădure din Produleşti - localitate aflată la nici şapte kilometri de Gura Şuţii. Potrivit celor care au ajuns acolo, fetiţa prezenta urme de violenţă pe corp.

Se pare că biata copilă ar fi fost răpită de un cetățean străin, dusă pe un câmp și omorâtă. Principalul suspect este un bărbat de 47 de ani din Olanda, susțin surse din anchetă. 

Potrivit procurorilor, care încearcă să refacă acest puzzle înfiorător, copilă de 11 ani ar fi fost răpită de pe stradă, dusă pe un câmp, chinuită şi omorâtă. Totul s-ar fi întâmplat în nici jumătate de oră.


Dacă va fi prins, cel vinovat de moartea fetiţei risca să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO