Tânărul din Satu Mare care și-a ucis iubita de 18 ani din gelozie și a îngropat-o, condamnat la închisoare pe viață

18-12-2020 16:40


Închisoare pe viață pentru tânărul de 21 de ani din județul Satu Mare care, la începutul acestui an, a comis o crimă care i-a șocat pe români.

 

Acesta și-a ucis cu sânge rece iubita de 18 ani, a îngropat-o la marginea unei localități și apoi a încercat să fugă din țară. A fost prins însă de anchetatori și a recunoscut tot.

Fata era elevă la un liceu din Baia Mare și locuia singură într-o garsonieră din oraș. Pe 6 martie părinții au dat-o dispărută, iar pentru anchetatori iubitul fetei era în cercul de suspecți.

Acesta a fost prins în vama Petea când încerca să fugă din țară. Și-a recunoscut fapta și i-a condus pe procurori la locul unde a îngropat-o pe tânără. Potrivit rechizitorului, acesta ar fi lovit-o cu sălbăticie.

Cu ultimele puteri, fata a încercat să fugă însă individul a prins-o și apoi a ucis-o. Modul în care a făcut-o i-a șocat până și pe criminaliști iar faptele nu se pot descrie.

 

Obligat și la plata a 150.000 de euro daune morale pentru familia fetei

 

Sperând că își acoperă urmele, individul a îngropat-o la marginea localității.

Se pare că totul ar fi pornit dintr-o criză de gelozie a băiatului, pentru că fata voia să-l părăsească și își făcuse un alt prieten.

Magistrații Tribunalului Maramureș au decis ca tânărul de 21 de ani să fie condamnat la închisoare pe viață și să plătească 150.000 de euro, daune morale familiei.

Hotărârea nu este însă definitiva, având drept de apel în 10 zile.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO