Tânără găsită moartă în Capitală după ce a căzut de la etajul 6. Cine e principalul suspect

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Moarte suspectă miercuri seară în sectorul 5 al Capitalei. O tânără de 18 ani din Republica Moldova a fost găsită zăcând fără suflare în spatele blocului în care locuia cu iubitul ei, cu 21 de ani mai mare.

Potrivit vecinilor, fata ar fi căzut de la etajul şase, iar impactul cu solul i-a fost fatal. Partenerul victimei, care este cadru militar, a fost audiat noaptea de poliţişti.

Bărbatul locuia cu chirie în acest apartament de aproximativ doi ani, iar tânără, de loc din Republica Molova, s-ar fi stabilit cu el în luna decembrie a anului trecut. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, acesta ar fi coborât la parterul blocului pentru a-şi plăti întreţinerea.

Administratorul blocului povesteşte că omul nu ar fi dat de înţeles că îl supăra ceva. A fost însă foarte distant, comportament pe care îl confirma şi alţi vecini. "I-am văzut, locuiau aici, el locuieşte de mai de mult timp, el e un băiat respectuos, un băiat liniştit.”

Cei care îl cunosc spun că bărbatul, de loc din Piteşti, este angajat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

În acest caz a fost deschis un dosar penal de moarte suspecta, iar iubitul fetei a fost audiat câteva ore la sediul Poliţiei Capitalei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO