Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou, rămâne după gratii

Dată publicare: 20-12-2017 09:24
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


crima metrou dristor

Magdalena Şerban a contestat măsura arestului preventiv, dar judecătorii i-au respins cererea.

UPDATE 15:05 Magdalena Şerban  rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii i-au respins acesteia contestaţia şi au menţinut decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă.
 

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou, va fi adusă miercuri dimineaţa la Curtea de Apel Bucureşti, unde urmează să se judece contestaţia ei la decizia de arestare preventivă, scrie Agerpres.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO