Scene de violență extremă într-un parc din Hunedoara. Un bărbat a agresat doi copii pentru că s-au certat

07-02-2021 19:30


Imagini şocante s-au petrecut la loc de joacă din Hunedoara. O ceartă între doi copii a fost încheiată extrem de agresiv de un adult. 

Tatăl unuia dintre ei, un bărbat de 29 de ani, l-a trântit cu putere pe rivalul fiului său, un băiat de 13 ani, după care l-a pus la pământ şi pe copilul lui.

Scenele dure au ajuns în atenţia poliţiei, iar după ce a fost audiat individul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar pentru loviri şi alte violențe, dar şi pentru violenţă în familie.

"În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi, într-un moment de furie, l-a trântit la pământ, după care a plecat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Din primele investigaţii, se pare că băiatul nu ar fi suferit leziuni grave, starea sa de sănătate fiind apreciată drept una bună, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Din cercetări a mai rezultat că băiatul de 13 ani, trântit de pământ, este nepot al agresorului, bărbatul fiind unchi al copilului.

În urma anchetei, bărbatul a fost reţinut, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, dar şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

Tags: hunedoara, copii,


VIDEO PROTVPLUS.RO