Rămăsițele unei femei dispărute acum 50 de ani, descoperite în subsolul locuinței iubitului ei

06-04-2018 09:26
Sursa: Suffolk Times


Louise Pietrewicz

Autoritățile din statul New York au identificat rămășițele unei femei care a dispărut în urmă cu 50 de ani din casa iubitului său.

În octombrie 1966, Louise Pietrewicz, la vârsta de 38 de ani, și-a închis contul bancar și a părăsit orașul cu partenerul său, polițistul William Boken, lăsând în urmă o fiică de 12 ani, fără nicio explicație.

Scheletul lui Pietrewicz a fost găsit, la începutul lunii aprilie, îngropat în subsolul unei case din Long Island, care a fost deținută chiar de iubitul femeii.

Cazul lui Louise Pietrewicz a fost redeschis în octombrie anul trecut, după ce Suffolk Times a publicat un raport detaliat și un documentar despre dispariția femeii.

Miercuri, un medic legist a identificat rămășițele sale, după ce a luat mostre de ADN de la rudele sale, potrivit unui raport din presa locală.

Cu o zi înainte ca Pietrewicz să dispară, ea a retras 1,273,80 de dolari din contul său personal pe care ulterior l-a închis, informează Suffolk Times.

Potrivit sursei citate, fosta soție a lui William Boken a depus numeroase sesizări la poliție, cu privire la existența unui schelet îngropat în subsolul vechii case din epoca colonială din orașul Southold. În cele din urmă, oamenii legii au cercetat locul indicat, găsind rămășițele unei femei, îngropate sub o placă de beton, groasă de cinci centimetri.

Nu este clar dacă legiștii vor putea determina cu exactitate cauza morții lui Pietrewicz, însă probele indică faptul că Louise Pietrewicz ar fi fost ucisă, iar principalul suspect în acest caz este William Boken, mort în 1982.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Suffolk Times,

VIDEO PROTVPLUS.RO