O femeie din Suceava a fost violata de 4 barbati in prezenta sotului ei. Cei doi soti fusesera luati la ocazie de suspecti

Ultima actualizare: 19-03-2017 00:36

 Patru tineri din judetul Suceava au atacat cu salbaticie doi soti, au violat-o pe femeia de 52 de ani, l-au batut crunt pe barbat si i-au talharit. Suspectii, cu varste cuprinse intre 19 si 30 de ani, risca ani grei de inchisoare.

 Cei doi soti de 52 si 51 de ani, din comuna Ipotesti, erau in vizita in Mitocu Dragomirnei, la niste prieteni. La intoarcere au fost luati la ocazie cu masina de cei patru tineri. Insa in loc sa-i duca spre casa, acestia s-au indreptat spre un camp unde au batjocorit-o pe femeie, apoi le-au luat banii si ce mai aveau de valoare asupra lor si i-au abandonat la margine de drum.

Suspectii au fost identificati si politistii au aflat ca au antecedente penale. Unul dintre tineri, in varsta de 30 de ani este acum in arestul autoritatilor italiene, tot pentru talharie. Alti doi sunt inchisi in arestul IPJ Suceava si in penitenciarul Botosani, acuzati de talharie calificata. Iar pentru cel din urma s-a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile. Toti urmeaza sa fie trimisi in judecata.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO