O femeie a fost găsită moartă și dezbrăcată lângă copilul și pisica sa. Totul a fost un ritual de magie neagră

Ultima actualizare: 15-09-2021 22:32
politie Rusia
Shutterstock

O femeie din Rusia, care renunțase la slujbă pentru a studia magia neagră, a fost găsită moartă, alături de copil și pisica sa, în urma a ceea ce se pare că ar fi fost un ritual.

Elizaveta Tsarevskaya a fost găsită dezbrăcată, așezată peste fiica sa, iar pe lângă ele erau poze cu fostul iubit al femeii.

„După ce au intrat în apartament, chiar și ofițerii de poliție au fost șocați”, a declarat o sursă din poliție, care a adăugat că în cameră erau o mulțime de obiecte folosite la ritualuri magice, conform Mirror. 

Atât femeia, cât și copilul și pisica aveau răni provocate prin înjunghiere de Elizaveta Tsarevskaya, care a fost numită “vrăjitoare” de către presa locală.

Soțul său, Artur Rusin, a spus că femeia era un arhitect apreciat și un designer talentat, dar că a devenit obsedată de ocultism și că încerca să comunice cu morții.

El a precizat că Elizaveta Tsarevskaya a rămas însărcinată cu un alt bărbat, pasionat și el de magia neagră, dar a precizat că la început el nu știut, crezând că fetița este a lui.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO