O bloggerita si-a cumparat un sifon de frisca si dupa aceea a fost gasita fara suflare. Avertismentul trimis de familia ei

Ultima actualizare: 25-06-2017 07:07
rebbeca burger
Facebook.com

O renumita bloggerita din Franta a fost ucisa de explozia unui sifon de frisca.

Decesul Rebeccai Burger a fost anuntat pe profilul ei de Facebook, potrivit BBC

Familia victimei a postat pe Instagram o fotografie impreuna cu un mesaj, in care avertizau oamenii de pericolul la care se expun atunci cand sifonul de frisca este stricat: “Sifonul a explodat si-a ricosat in sternul Rebbeccai, cauzandu-i moartea”.

Potrivit presei din Franta, femeia a murit din cauza stopului cardiac provocat de incident, in ciuda interventiei medicale. Femeia era o figura cunoscuta in Franta, ea avand 50.000 de urmaritori pe Facebook si 154.000 pe Instagram.

Unul dintre membrii familiei ei a postat pe Instagram un mesaj in care ii avertiza pe utilizatori sa nu foloseasca sifoane de frisca, sustinand faptul ca mii de aparate stricate se afla in circulatie.

Fiind la o presiune foarte ridicata, atunci cand explodeaza, sifonul poate produce rani grave. Mai multe persoane si-au spart dintii sau au avut fracturi provocate de explozia lor.
In 2013, o victima a sifonului de frisca a declara: “Am avut 6 coaste fracturate, plus sternul. La spital mi-au spus ca daca mi-ar fi atins inima, as fi fost moarta acuma”.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO