Mărturia bărbatului care și-a ucis fosta iubită: ”M-a sunat când făcea dragoste cu altul”

×
Codul embed a fost copiat

Poliţiştii l-au prins, miercuri, pe bărbatul care şi-a omorât fosta iubită în zona depoului Gării de Nord din Timişoara. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul a fost descoperit de poliţişti în aceeaşi zonă, după mai multe scotociri făcute de aceştia.

Victima, în vârstă de 30 de ani, angajată la o firmă de curăţenie a gării, şi-a pierdut viaţa, marţi după-amiaza, în urma mai multor lovituri de cuţit aplicate de fostul concubin, în vârstă de 34 de ani, în spate şi în zona capului.

Martoră la cele întâmplate, o prietenă a victimei le-a declarat anchetatorilor că femeia i s-a plâns în jurul prânzului că fostul concubin o ameninţă pentru că nu mai vrea să stea cu el, întrucât este violent şi bea.

După-amiaza, cele două femei stăteau pe banca din faţa blocului de locuinţe din zona triajului, când bărbatul s-a apropiat, a lovit victima cu cuţitul şi a fugit mai departe peste liniile de tren. 

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Bărbatul a spus că gelozia l-a determinat să comită fapta

 

Bărbatul a fost depistat în trenul Timişoara – Iaşi cu care intenţiona să plece miercuri dimineaţă. A fost încătuşat şi dus la audieri, relatează Opinia Timișoarei.

În drum spre secție, suspectul le-a spus jurnaliștilor că gelozia i-a întunecat minţile, după ce femeia i-ar fi telefonat şi l-a lăsat să asculte o scenă în care aceasta ar fi făcut amor cu un alt bărbat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore şi continuarea urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, comis în stare de recidivă.

Procurori din Parchetul Timiş au precizat pentru AGERPRES că recidiva se referă la faptul că bărbatul mai avea în sarcină o condamnare pentru viol.

Acesta a venit din Cluj pentru a se răzbuna pe fosta lui concubină, care voia să se despartă de el.

"În după-amiaza zilei de 16 aprilie, în jurul orei 16.35, în timp ce se afla în faţa locuinţei fostei sale concubine din municipiul Timişoara, i-a aplicat acesteia cinci lovituri de cuţit în spate în regiunea scapulară stângă, în hemitoracele stâng şi în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. S-a reţinut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineţii din Cluj, s-a înarmat cu un cuţit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinţei sale", a declarat presei prim-procuror al Parchetului de pe lângă tribunalul Timiş, Mihaela Pop.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Tânără înjunghiată mortal de fostul iubit. Bărbatul a fost prins după 15 ore
Tânără înjunghiată mortal de fostul iubit. Bărbatul a fost prins după 15 ore

Un bărbat de 34 de ani și-a înjunghiat mortal fosta iubită, în fața blocului în care locuia, în Timișoara, chiar sub ochii unei prietene.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.