Tânără înjunghiată mortal de fostul iubit. Bărbatul a fost prins după 15 ore

Dată publicare: 16-04-2019 21:10
Dată actualizare: 17-04-2019 09:53


Un bărbat de 34 de ani și-a înjunghiat mortal fosta iubită, în fața blocului în care locuia, în Timișoara, chiar sub ochii unei prietene.

Cunoscuții spun că individul era nemulțumit pentru că victima îl părăsise. Relația lor s-ar fi încheiat pentru că el era agresiv, spun apropiații. Deocamdată nu se știe dacă femeia depusese plângere la poliție pe numele suspect.

Potrivit poliţiştilor, după aproape 15 ore de căutări, miercuri dimineaţă, bărbatul a fost prins în apropierea Gării de Nord, alături de o prietenă, transmite news.ro.

Bărbatul se afla în trenul Timişoara – Iaşi cu care intenţiona să plece din oraş. Acesta a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, cazul fiind preluat de procurori.

Motivul crimei

Femeia în vârstă de 30 de ani îl părăsise pe individ în urmă cu două luni pentru că acesta era extrem de agresiv. Bărbatul nu a vrut cu niciun chip să accepte despărţirea şi obişnuia să o ameninţe ca o va face să plătească dacă nu va reveni la el.

Prietena care se afla pe bancă împreună cu victima în momentul atacului spune că îl văzuse pe agresor cum o urmărea pe fosta lui parteneră cu doar câteva ore înainte de crimă.

Ce spun martorii

„Noi l-am văzut pe pod, la Iosefin, spre gară şi i-am zis: mă, cred că l-am văzut pe soţul tău, fostul concubin şi ea m-a sunat săraca la 12. Paula, vezi că m-a căutat, o venit că o zis că până seara mă omoară”, spune Paulina Toader, martoră. 

Iar temerile femeii s-au adeverit. Fostul ei iubit a atacat-o cu sălbăticie şi a înjunghiat-o în faţa blocului în care locuia, sub ochii îngroziţi ai prietenei ei. Agresorul a dispărut apoi şi şi-a lăsat victimă în agonie.

„A fugit imediat, o fugit încolo spre pasarelă, am plecat în partea dreaptă să cer ajutor, erau câteva fete acolo la debara, în jos şi am strigat imediat la ele, o mai trăit câteva secunde”, a mai spus martora. 

Vecinii spun că femeia se plângea adesea ca individul este agresiv.

Vecină: Era o femeie liniştită, făcea curat aici, era foarte harnică şi sufletista.Ea a făcut reclamaţie că a fost ameninţată cică de o săptămână."

Cei doi au împreună o fetiţă, care se afla într-un centru de plasament pentru că părinţii nu puteau să o întreţină.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO