Individ bănuit de violarea și uciderea unei fetițe, linșat de 500 de persoane. L-au omorât în bătaie

Ultima actualizare: 23-10-2020 17:24
violator ucis argentina
Facebook.com

Un individ bănuit de violarea și uciderea unei fetițe de nouă ani a fost omorât în bătaie de locuitorii unui oraș din Argentina.

Locuitorii din San Miguel de Tucumán l-au încolțit pe José Guaymas și l-au luat la bătaie, până ce suspectul a decedat. La agresiune au participat aproximativ 500 de persoane, folosind obiecte contondente, precum și macete, arată publicația Daily Mail.

Individul de 25 de ani tocmai fusese eliberat de închisoare și era principalul suspect al infracțiunii de viol și omor. Micuța Abigail Riquel, în vârstă de nouă ani, a fost găsită dezbrăcată pe un câmp în apropierea satului, iar legiștii au stabilit că fusese violată și ucisă prin sufocare, arată sursa citată.

Oroarea a avut loc în nordul Argentinei, în localitatea El Manantial din San Miguel de Tucumán, iar pe rețelele sociale au apărut imagini cu mulțimea furioasă care l-a agresat pe bărbatul bănuit de uciderea fetiței. Acesta era căutat de poliție, după ce fata fusese ucisă sâmbătă. Oamenii l-au găsit însă înainte și au decis să-și facă singuri dreptate.

Potrivit șeful poliției regionale din Tucumán, Ricardo Fresneda, când ofițerii au ajuns la fața locului, bărbatul era dezbrăcat și zăcea fără suflare, întins pe jos.

Potrivit presei locale, fetița primise încuviințarea părinților să-și viziteze o prietenă și a plecat de acasă, sâmbătă la ora 9.00, dar nu s-a mai întors, fiind găsită decedată pe câmp, câteva ore mai târziu.

Câțiva martorii au declarat că fetița a fost văzut ultima dată mergând cu Guaymas, care o ținea de mâini.

Corpul copilei a fost găsit pe un teren viran din satul Villa Muñecas, la aproximativ 1000 de metri de casa părintească. Capul fetiței era acoperit de noroi și hainele ei au fost găsite împrăștiate pe pământ.

Legiștii au stabilit că fuse sufocată și lovită în cap cu bulgări de pământ, după ce fusese violată.

Guaymas a fost eliberat din închisoare miercurea trecut, după ce a executat o pedeapsă pentru jaf și ar fi încercat să se spânzure acasă. Vecinii susțin că umbla mereu drogat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO