Un violator în serie a supraviețuit după ce a căzut într-o prăpastie de 200 de metri în timp ce era urmărit de poliție

Ultima actualizare: 27-05-2020 12:01
Un violator în serie a supraviețuit după ce a căzut într-o prăpastie de 200 de metri în timp ce era urmărit de poliție
The Guardian

Bărbatul era căutat de poliția din Grecia după ce ar fi violat o turistă albaneză, el fiind anterior condamnat pentru violarea a șase turiste britanice.

Dimitris Aspiotis, poreclit Bestia din Kavos după ce a fost condamnat la 53 de ani de închisoare pentru agresarea sexuală a șase femei britanice, și-a rupt spatele după ce a căzut de pe o stâncă din Corfu într-o râpă adâncă de 200 de metri, scrie The Guardian.

Violatorul a fost capturat după o ”vânătoare” de două săptămâni a polițiștilor din Grecia, la care au participat peste 100 de oameni și care s-au folosit inclusive drone și câini de urmă.

”Acum este grav rănit”, a declarat la o televiziune locală șeful poliției din Corfu, Manthos Yiannoulis.

El a spus că există dovezi că Aspiotis a fost ajutat de complici să se ascundă după ce o femeie albaneză, în vârstă de 34 de ani, a raportat că a fost violată în mod repetat de către Aspiotis.

Polițiștii și pompierii s-au chinuit timp de trei ore să-l scoată pe violator din prăpastia în care căzuse.

Oamenii legii au descoperit în ascunzătoarea dintr-o pădure a violatorului o pușcă de vânătoare, mai multe cuțite, șurubelnițe, clește, mănuși negre de cauciuc, telefoane mobile și echipamente de supravieuțuire.

 

Violatorul era un om al pădurii

 

„Aspiotis este un om al pădurii. Știa foarte bine zona și a reușit să supraviețuiască în condiții care ar fi fost imposibile pentru o persoană obișnuită ”, a mai spus Yiannoulis.

Violatorul ieșise să caute ceva de mâncare și a fost văzut de niște localnici, care au alertat autoritățile.

Bărbatul a fost condamnat în 2012 la 53 de ani de închisoare după ce a violat șase turiste britanice, dar a fost eliberat după doar șase ani, în 2018.

Cazul a evidențiat ceea ce este considerat a fi eșecul sistemului judiciar grec în protejarea oamenilor împotriva infractorilor violenți.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO