Femeia din Dej care și-a lăsat copilul de 9 ani să moară mâncat de viermi, condamnată la peste 18 ani de închisoare

Ultima actualizare: 31-07-2021 16:57
Femeia din Dej care și-a lăsat copilul de 9 ani să moară mâncat de viermi, condamnată la peste 18 ani de închisoare

Femeia din Dej care și-a lăsat anul trecut copilul de 9 ani să moară în chinuri groaznice, plin de răni și mâncat de viermi, a fost condamnată în primă instanță la 18 ani și 2 luni de închisoare.

 

Femeia a fost condamnată la 18 ani și 2 luni de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului sub forma omorului calificat.

Femeia nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar sentința poate fi atacată, scrie Monitorul de Cluj.

Pe lângă mama copilului, în acest caz mai sunt achetați concubinul femeii și bunica minorului, ambele persoane locuind în același apartament. Concubinul femeii este în arest la domiciliu după ce a săvârșit și o altă faptă penală, în timp ce bunica este sub control judiciar.

Băiatul în vârstă de 9 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Cluj pe 24 iulie 2020, direct în Terapie Intensivă, după ce a fost găsit acasă mâncat de viermi și muște, cu unele părți din corp aflate în putrefacție. A stat intubat și a fost ventilat mecanic, însă organele i-au cedat pe rând.

Mama copilului a fost reținută, iar apoi arestată pentru 30 de zile. Inițial, în fața procurorilor nu a putut să dea explicații apoi - spun anchetatorii - ar fi bâiguit doar că cel mic ar fi refuzat să se ridice din pat și nu a considerat că ar fi așa grav.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO