Două copile au murit după ce au fost strivite de o mașină, pe trotuar, în Bucureşti. Şoferiţa era să fie linşată

Dată publicare: 27-02-2021 18:52
Dată actualizare: 27-02-2021 19:22


Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu" au declarat decesul unei fete de 14 ani. Este cea de-a doua victimă a unui accident îngrozitor, produs sâmbătă după-amiază în cartierul Andronache, din București.

O femeie 56 de ani a pierdut controlul mașinii și le-a strivit pe adolescentă și pe o altă fată, de numai șase ani. Pe cea mică, părinții au dus-o, fără suflare, la Floreasca.

Din primele informații, mașina scăpată de sub control a retezat un stâlp din beton și s-a înfipt în gardul unei case din cartierul Andronache. Le-a strivit pe copilele aflate pe trotuar în acel moment.

Una dintre ele a murit din cauza rănilor grave. Cealaltă a intrat direct în operație la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu: „Era atât de rănită, încât părinții nu au putut să o recunoască."

Copila a intrat în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare au fost în zadar. Medicii au declarat decesul.

Până să ajungă echipajele de politie și salvare, mai multe persoane s-au năpustit asupra șoferiței și a pasagerului din dreapta. Ambii au avut nevoie de îngrijiri. Echipajele SMURD i-au dus la Spitalul Pantelimon.

Femeia de 56 de ani este cercetată pentru ucidere din culpă. Poliția anchetează însă și incidentele de la locul tragediei. Au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri și alte violențe.