VIDEO. Un tânăr din Italia a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un TIR condus de un român

Dată publicare: 27-02-2021 11:45
Dată actualizare: 27-02-2021 11:59


VIDEO. Un tânăr din Italia a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un TIR condus de un român

Tragedie în Italia. Lorenzo Campanini, un asistent medical în vârstă de 24 de ani, a murit, joi dup-amiaza, într-un teribil accident de circulație.

Aflat la volanul unui Volkswagen Golf, pe drumul european E45, între Ravenna și Cesena, bărbatul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit cu viteză de un parapet. Autoturismul s-a rostogolit, a intrat pe contrasens și a lovit un TIR condus regulamentar de un român, conform today.it.

La scurt timp după producerea accidentului, la fața locului s-au deplasat două ambulanțe, echipaje de pompieri și un elicopter. Din păcate, pentru Lorenzo Campanini, care s-a aflat în prima linie a luptei împotriva Covid-19, nu s-a mai putut face nimic. În schimb, șoferul român a scăpat nevătămat, dar se afla în stare de șoc.

 

 

 

 

Vestea morții tragice a lui Lorenzo Campanini i-a șocat pe colegii acestuia.

"Ne vom aminti întotdeauna de tine, cu zâmbetul tău dezarmant, voința ta contagioasă de a trăi, pasiunea în tot ce ai făcut. Ne-ai umplut inimile cu momente fericite, vesele, amuzante, ne-ai luminat orele de la serviciu cu entuziasmul tău irepresionabil. Ești prietenul, fiul, nepotul, colegul pe care toată lumea ar dori să-l aibă. Odihnește-te în pace prieten bun”, a fost mesajul transmis de voluntarii Crucii Roșii din Canossa.

Sursa: today.it


VIDEO PROTVPLUS.RO