Crima in Italia. Suparat ca a fost parasit, un barbat si-a impuscat sotia romanca si pe fiul lor de 5 ani, apoi s-a sinucis

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

O romanca de 28 de ani si copilul sau de numai 5 ani au sfarsit cumplit in Italia, in localitatea Numana.

Sotul ei, italian, care nu s-a putut impaca cu ideea ca fata voia sa se desparta de el, i-a executat pe amandoi. Apoi, si-a lua si el viata. Inainte ca aceasta crima se se fi intamplat, tanara a sunat disperata la carabineri si i-a anuntat ca sotul ei urmeaza sa vina la ea acasa, insa cand autoritatile au ajuns la fata locului, era deja prea tarziu.

Tanara era din Turda si cand a plecat in Italia a crezut ca si-a gasit barbatul visurilor ei. Impreuna aveau un copil de 5 ani, insa de ceva vreme discutau despre divort si nici nu mai locuiau impreuna. Italianul a sunat-o insa marti si i-a spus ca vrea sa vorbeasca cu ea, sa se razgandeasca asupra despartirii.

Tanara a fost sfatuita sa se baricadeze in casa si chiar a sunat sa ceara ajutorul carabinierilor. Pe italianul - un pasionat de arme - nimic nu l-a putut impiedica sa-si duca la bun sfarsit planul.

A impuscat-o atat pe sotia sa, cat si pe copilul lor cu mai multe focuri de arma, apoi si-a luat si el viata. Vestea a ajuns ca un trasnet la familia fetei din Turda, care e in stare de soc si nu intelege ce s-a intamplat.

Autoritatile italiene au declansat o ancheta pentru stabilirea circumstantelor crimelor. Italianul detinea legal arma de foc folosita pentru crime si sinucidere.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO