O romanca de 20 de ani, executata in stil mafiot in Italia, de catre iubitul gelos. Tanara s-a stins sub ochii mamei sale

Ultima actualizare: 08-12-2014 07:08

O tanara de 20 de ani, din Lupeni, a fost executata in stil mafiot. S-a intamplat in Sicilia, iar Alina, s-a stins sub ochii mamei sale.

Cel care a apasat pe tragaci este chiar logodnicul romancei, care, potrivit carabinierilor, se temea ca o sa fie parasit. In ciuda faptului ca medicii de la ambulanta au intervenit imediat, victima n-a avut nicio sansa din cauza hemoragiei puternice.

Alina traia cu Angelo Azzarello de trei ani. De curand, a hotarat sa se mute impreuna cu acesta pe domeniul lui din Sicilia.

Italianul este insa extrem de posesiv asa ca intre cei doi au aparut certurile. Usor speriata, fata ar fi vrut sa se desparta. N-a mai apucat pentru ca a impuscat-o.

Liliana Condurache, mama Alinei: "Ea nu mai vrea sa stea cu el, vrea sa vina inapoi acasa, sa stea cu mine si el s-a enervat. A luat pistolul si ne-o fugarit si ne-o impuscat. Eram acoolo. Urlam cat puteam sa urlu si ziceam "las-o in pace pe Alina", dar el a impuscat-o."

Alina avea doar 20 de ani si s-a mutat in Italia cand era eleva in clasa a 11-a. A terminat acolo liceul, iar acum era la facultate.

"Era o fetita exemplara, numai premianta din clasa a intaia pana acum cand a murit. Si la facultate a fost premianta", spune unchiul fetei.

Mama Alinei povesteste ca in ultima vreme tanarul Angelo era tot mai violent.

Liliana Condurache, mama Alinei: "Si acum doua luni a venit unde lucrez eu si a inceput sa ameninte ca o impusca. Si Alina n-a vrut sa il denunte. Alina, cand a vazut ca scoate pistolul, a inceput sa fuga, avea frica de el, statea cu el de frica."

Acasa, la Lupeni, prietenii si profesorii Alinei povestesc despre ea cu drag. Era o fata plina de viata, cu suflet bun. In urma cu cativa ani, a organizat chiar un bal de caritate pentru a-si ajuta un coleg cu deficiente locomotorii. Profesorii si-au amintit de acest episod si au strans vineri bani pentru familia ei.

Cristina Beczuk, profesoara Alinei: "Vestea mortii ei atat de rapide ne-a socat atat pe dascali, cat si pe fostii colegi si a reusit sa-i mobilizeze intr-o sedinta de consiliu si sa ajute intr-o oarecare masura familia greu incercata."

Tanara va fi inmormantata, luni, in Italia, insa mama ei nu se va intoarce in tara pana cand vinovatul nu va fi pedepsit.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO