Crimă cu multe semne de întrebare în Galaţi. A sunat la ambulanță, dar a refuzat să fie salvată

Ultima actualizare: 08-09-2020 14:06

Crimă cu multe semne de întrebare în Galaţi. O femeie de 51 din a murit după ce a fost bătută crunt de iubitul ei. Iniţial, femeia a chemat, cu ultimele puteri, o ambulanţă.

De neînţeles este faptul că, în fața medicilor, abia respirând şi grav rănită a refuzat să fie transportată la spital. Cert este că, de dimineaţă, individul a sunat el la 112 şi a anunţat că iubita lui nu mai prezintă semne vitale. Anchetatorii încearcă să afle acum dacă, peste noapte, victima ar fi fost bătută din nou.

Cei doi parteneri erau împreună de aproximativ 20 de ani şi vecinii şi apropiaţii spun că bărbatul, taximetrist de meserie, era extrem de violent, şi nu doar cu iubita lui. Tot din cauza bătăilor îndurate, mama lui l-a părăsit şi ar fi plecat în Italia.

Cel mai des a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, Danuța, femeia împreună cu care locuia într-un apartament cu două camere din centrul Galaţiului. Sâmbătă seara, ea a sunat la ambulanţă şi a cerut ajutorul, dar, din motive pe care nimeni nu le poate înţelege, a refuzat să fie dusă la spital. Asistenta de pe ambulanță a consemnat că femeia suferise multiple leziuni, în special în zona capului. A doua zi dimineaţă, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că femeia nu mai mişca.

Medicii de la SMURD şi Ambulanță au resuscitat-o aproape o oră dar nu au mai reuşit să o readucă la viaţă. Tulburător este şi faptul că, deşi indura o viaţă de coşmar, femeia nu a cerut niciodată un ordin de restricţie faţă de partenerul ei. Bărbatul este acum reţinut şi va fi judecat pentru omor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!