Bătrână din Italia, violată de un român proaspăt ieşit din închisoare. Reacţia lui Salvini

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
carabinieri italia
iStock

Un bărbat din România a comis un viol oribil în Milano la scurt timp după ce a ieşit din închisoare, unde fusese trimis pentru un alt viol, comis tot în Italia.

Un român de 42 de ani, proaspăt ieşit din închisoare unde ispăşise o condamnare pentru un viol comis în Genova în 2009, a fost arestat de poliţie pentru un nou viol, victima fiind acum o bătrână de 70 de ani din periferia Nord a oraşului Milano. După ce a batjocorit-o pe femeie, românul i-a furat telefonul mobil, pe care i l-a plasat apoi unui bărbat fără adăpost, într-un centru social din Milano.

După mai bine de o săptămână de căutări, poliţia l-a prins pe violator în provincia Mantova, unde se acundea la nişte cunoscuţi ai săi, tot români, potrivit presei italiene. Testele ADN au confirmat că el a comis agresiunea,

Corriere scrie că în 2009 el ar fi violat-o pe recepţionera unui hotel din Genova, atrăgând-o în camera sa şi lovind-o cu capul de mobilă. Când prietenul femeii a intervenit ca să o salveze, românul a sărit pe geam de la etaj, rupându-şi ambele picioare.

A fost dus la tribunal în scaun cu rotile şi a primit 10 ani de închisoare. Prima parte din pedeapsă a ispăşit-o în Italia, iar în 2012 a fost mutat într-un penitenciar din România, de unde a fost eliberat mai devreme.

La scurt timp după ce a ieşit din spatele gratiilor, românul a revenit în Italia şi pe 21 septembrie a agresat-o pe septuagenară, după ce a urmărit-o când se întorcea de la cumpărături. A sunat la uşă, iar când femeia i-a deschis, a trântit-o la pământ şi a violat-o, apoi a şi jefuit-o.

Cazul, apărut la doar câteva zile după „masacrul” din Lanciano, comis tot de români, a provocat o nouă reacţie dură din partea ministrului de Interne Matteo Salvini. „Acest gunoi a fost trimis înapoi în România pentru o altă faptă”, a scris Salvini. „Cred că ar fi cazul să fie aplicată castrarea chimică pentru a „vindeca” astfel de ticăloşi”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO