Bătaie ca-n filme, între un profesor și elev. Imaginile șocante surprinse într-o sală de clasă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un profesor din Los Angeles a răspuns extrem de agresiv insultelor pe care i le-a aruncat un elev. Și, în scurt timp, sala de clasă s-a transformat într-un ring de luptă.

În imaginile surprinse de unii martori, îl vedem pe profesorul care loveşte un elev. Adolescentul încearcă să riposeze şi amândoi îşi împart pumni în fața clasei.

Dascălul parcă îşi ieşise din minţi. L-a bătut fără întrerupere pe băiat, chiar şi când acesta era la pământ. La un moment, dat a folosit şi un obiect, care pare a fi un telefon mobil. Alţi elevi şi un adult, probabil angajat al şcolii, au încercat să-l oprească pe bărbatul care lovea fără încetare.

Angajat școală: „Eram speriat, mi-era teamă pentru copil, dar și pentru profesor."

Doi băieţi erau în sala de clasă care a devenit ring de bătaie. Ei spun că profesorul i-a făcut observaţie elevului respectiv că nu poartă uniforma, aşa cum prevede regulamentul şcolii.

Adolescentul a răspuns nu doar obraznic, ci şi cu un discurs rasist. Cuvintele pot fi auzite în înregistrări, dar sunt prea dure pentru a putea fi reproduse.

Elev: „A fost un schimb de replici, din ce în ce mai dur... iar profesorul l-a lovit, așa a început."

Soţia cadrului didactic este speriată, nici nu a mai ieşit din casă.

Soție profesor:Nu știu nimic, nu știu ce s-a întâmplat..."

Iar părinţii sunt furioşi. Mai ales după ce au aflat că profesorul bătăuş a mai fost implicat într-un incident asemănător, cu un alt elev, în urmă cu un an.

Mamă: „Sunt șocată. De ce a trebuit să se ajungă la așa ceva?
Cred că trebuie făcut ceva. Lucrurile au scăpat de sub control."

Profesorul a fost arestat. Dar conducerea şcolii şi autoritatea pentru învăţământ nu au anunţat până acum vreo măsură în acest caz.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO