Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit, la câteva zile după o tentativă de suicid

30-06-2020 08:22


Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

 UPDATE 17.00 Doi polițiști i-au acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj medical. Era în stare gravă încă de atunci şi, iată, nu a mai putut fi salvat.

Pe un pat spital se află în continuare victima lui - adolescenta de 17 ani.

Fata a fost operată pentru a treia oară deja. Pentru că starea ei s-a ameliorat, medicii au detubat-o și au mutat-o pe secţia Chirurgie Plastică a Spitalului ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Ancheta deschisă în acest caz va fi clasată cel mai probabil.

Bărbatul fusese condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci crime comise, dar anul trecut a fost pus în libertate, beneficiind de legislația favorabilă în domeniu.
 

”El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat pentru un post de televiziune Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi, potrivit News.ro

Joi, IPJ Mehedinşţi a anunţat că Ion Turnagiu, reţinut pentru 30 de zile după ce a incendiat o fată de 17 ani, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de "obiectele vestimentare”.

Bărbatul a folosit lenjeria intimă şi tricoul pentru a încerca să se spânzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani.

După ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO