Bărbat din Maramureș acuzat că l-a ucis pe presupusul amant al soției

Dată publicare: 08-01-2019 07:26
Dată actualizare: 08-01-2019 13:54


Crimă oribilă în Maramureș, pe fondul unei crize de gelozie. Un individ din Borșa l-a înjunghiat pe un bărbat de 34 de ani, pe care îl bănuia că are o relație amoroasă cu soția lui.

A urmărit mașina în care se aflau femeia și presupusul amant până la locuința victimei, apoi a atacat.

Crima s-a produs luni seară, puţin după ora 21:00.. Victima, spun martorii, un tânăr de 34 de ani, se afla în maşină personală chiar în faţa casei sale, împreună cu o soţia celuilalt bărbat. Acesta din urmă i-a urmărit pe cei doi pe străzile din Borşa şi i-a văzut când au oprit maşina. Când a văzut-o pe femeie lângă presupusul amant, a devenit agresiv.

"Din ce am auzit, ceva relaţii cu nevasta... Nici nu a coborât din mașină. Doar a deschis numai geamul, să vorbească", spune o rudă a victimei.

Individul l-a înjunghiat mortal pe tânărul care stătea de vorbă cu soţia lui.

Rănit, bărbatul a încercat să fugă cu maşina, însă a intrat într-un gard de pe marginea drumului. Din păcate însă, la scurt timp, cel înjunghiat a murit la spital.

Imediat după ce l-a înjunghiat mortal pe bărbat, individul a fugit, însă, o oră mai târziu, el a fost prins de poliţişti. Criminalul a fost reținut și urmează să ajungă în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cel ucis este căsătorit și el şi are trei copii. În trecut, spun anchetatorii, ar avut probleme cu legea și a stat în spatele gratiilor.

Femeia care se afla cu el în maşina când s-a produs crima a fost dusă şi ea la audieri, însă, ceva mai târziu, a fost lăsată să plece acasă. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: crime, maramures, amant,


VIDEO PROTVPLUS.RO