Atentie, imagini socante. O femeie acuzata ca si-a violat si ucis copilul, decapitata in plina strada, in Arabia Saudita

Dată publicare: 19-01-2015 15:01
Dată actualizare: 22-01-2015 06:46


Arabia Saudita

O femeie, se pare cetatean al statului Myanmar, a fost decapitata in plina stada, la Mecca, in Arabia Saudita. Aceasta a fost acuzata ca si-a violat si ucis fiul de sase ani. Un barbat, arestat pentru ca ar fi filmat executia.

Adevarul.ro spune povestea lui Layla bint Abdul Mutaleb Bassim, care a socat Occidentul. Autoritatile din Arabia Saudita au executat-o, chiar daca femeia si-a strigat nevinovatia pana in ultima clipa.

Rugat sa comenteze imaginile publicate in presa, ministrul de Interne din Arabia Saudita a spus ca "dupa investigatiile facute, am ajuns la concluzia ca femeia a fost vinovata pentru aceasta crima".

In Regat, persoanele vinovate de viol, crima, jaf armat sau trafic de droguri sunt condamnate la moarte. Insa modul in care a fost facuta executia - filmata de cineva care a fost martor la incident - a socat lumea occidentala.

"N-am ucis. Nu exista decat un singur Dumnezeu. N-am ucis. Nu va iert. Asta e o nedreptate", a stigat femeia pana in ultima clipa. Layla, care avea capul acoperit, a fost decapitata cu o sabie.

Un barbat, despre care autoritatile din Arabia Saudita cred ca este cel care a filmat incidentul, a fost arestat.

IMAGINI DE LA EXECUTIE, pe www.adevarul.ro. Va avertizam, scenele sunt socante!

Sursa: adevarul.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO