Un leopard ratacit in jungla urbana din India l-a scalpat pe un trecator si l-a ucis pe un al doilea

Ultima actualizare: 03-11-2012 03:17

Felina a muscat mai multe persoane, iar pentru una dintre victime agresiunea s-a dovedit fatala. Criza s-a incheiat abia dupa ce serviciile speciale au reusit sa tranchilizeze leopardul.

Leopardul ratacit prin orasul Gauhati s-a repezit asupra unui barbat si, inainte ca acesta sa-si dea seama ce i se intampla, i-a smuls scalpul cu ghearele. Momentul a fost imortalizat de un fotograf cu sange rece, nimerit in zona.

Era al doilea atac al felinei in decurs de cateva minute. Prima victima a fost un avocat de 50 de ani, care a avut cumplitul ghinion sa se afle in calea leopardului.

Barbatul vorbea linistit la telefon in fata propriei case, cand leopardul s-a napustit asupra lui. Fiara l-a sfasiat in asemenea hal incat medicii n-au mai putut face nimic pentru el.

Ecologistii spun ca despaduririle necontrolate au impins animalele salbatice catre zonele populate. Un incident similar s-a petrecut vara trecuta, cand un leopard agresiv a terorizat un sat intreg din India.

A muscat 11 oameni si, cateva ore bune, localnicii s-au straduit sa-l goneasca inapoi in jungla cu pusti, bete si jeturi de apa. Tot satul s-a urcat atunci pe acoperisuri ca sa asiste in siguranta la prinderea lui. In India aceste animale sunt protejate de lege.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO