Șocul unei mame care s-a răsturnat cu mașina în care se aflau cei 3 copii

Ultima actualizare: 05-09-2020 09:38

Intervenția promptă a polițiștilor a făcut diferența poate între viață și moarte în cazul unui accident în care au fost implicați trei copii și mama lor.

Mașina în care se aflau s-a răsturnat pe o autostradă din Ohio și s-a transformat într-o capcană pentru doi dintre micuți. Întreaga misiune de salvare a fost filmată de camera video pe care unul dintre polițiști o avea ataşată de uniformă.

Când omul legii care a intrat în mașină şi-a dat seama că starea de sănătate a copilei riscă să se agraveze a grăbit operaţiunea. Soluţia cea mai la îndemână a fost să se strecoare în capcana de fier în care era prinsă micuța şi să o ia cu tot cu scaunul special în care se afla.

Femeia le-a spus poliţiştilor că se îndrepta către o bancă, împreună cu cei trei copii ai săi. Pe autostradă a încercat să depăşească o maşină care circulă încet pe a doua bandă. În acea clipă, un alt conducător auto, care era în fața ei, a făcut aceeaşi manevră, apoi a frânat. Iar şoferiţa, în încercarea de a evita un impact, a tras brusc de volan şi vehiculul s-a răsturnat. Ea a reuşit să iasă din maşină, dar micuții au rămas captivi înăuntru.

Un şofer care a văzut întreaga scenă a fost cel care a dat alarma.

Emma Jameson: "Cineva mi-a tras de ușă, dar până să facă asta, eu reușisem să îl scot pe unul dintre copii din scaunul mașinii și îl țineam în brațe. M-am dus să îl pun într-un loc ferit, iar când m-am întors pentru a-i scoate și pe ceilalți copii ai mei erau deja câțiva bărbați acolo care încercau să facă asta."

Poliţistul care a recuperat-o pe fetiţa de patru ani a femeii l-a salvat şi pe celălalt băiat.
Şoferiţa şi copiii ei sunt acum în afara oricărui pericol.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO