O șoferiță nu i-a acordat prioritate unui motociclist. Tânărul de pe motor a murit la spital

Ultima actualizare: 06-09-2020 20:39

Un cumplit accident de circulație a avut loc sâmbătă seară în București. O motocicletă pe care se afla un tânăr de 27 de ani și o mașină condusă de o fată de 24 de ani s-au izbit violent pe o șosea din Sectorul 5.

În urma impactului, vehiculul pe două roți a luat foc, iar motociclistul a suferit răni extrem de grave, salvatorii fiind nevoiți să îl resusciteze înainte de a-l transporta la spital, unde a decedat, câteva ore mai târziu.

Din motocicleta tânărului de 27 de ani nu a mai rămas mare lucru. Primele date arată că şoferiţa de 24 de ani nu i-ar fi acordat prioritate în momentul în care a intrat pe o stradă principală din Sectorul 5, pe care circula vehiculul pe două roți.

Motociclistul venea dinspre Calea 13 Septembrie, iar maşina ieşea din parcarea unui centru comercial situat pe Şoseaua Progresului din Capitală, când s-au izbit cu putere. Impactul fost atât de violent încât motocicletă a fost cuprinsă de flăcări.

Imediat ce a fost dată alarma, la fața locului au ajuns salvatorii, care l-au găsit pe tânăr la câţiva metri distanţă de motocicletă.

Maior Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti: "A rezultat rănirea foarte gravă a motociclistului în vârstă de 27 ani. A fost găsit în stare foarte gravă, fără puls. S-au întreprins manevrele de resuscitare, în sprijinul echipajului tip B a venit şi un echipaj cu medic. Au continuat manevrele. Şi bărbatul a fost transportat în stare stabilă, prezenta puls, la Spitalul Universitar din Bucureşti."

Şoferiţa era singură în maşină şi s-a ales cu o sperietură, cu autoturismul avariat şi cu dosar penal. În timpul cercetărilor, traficul pe o porţiune din Şoseaua Progresului a fost întrerupt.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO