Studiu:chinezii au gasit leacul pentru disfunctia erectila.O vitamina, la fel de eficienta ca Viagra

Ultima actualizare: 03-10-2012 02:13
PIB-ul masculin

O doza zilnica de vitamina B3 imbunatateste functia erectila in cazul barbatilor cu nivel ridicat de colesterol.

Rezulatatele arata ca 80 de barbati din 160, care au luat niacina (vitamina B3) si aveau o disfunctie erectila moderata sau severa au raportat o imbunatatire in mentinerea unei erectii.

Studiul a aratat ca ceilalti 80 de oameni care au luat o pastila placebo si aveau o usoara disfunctie erectila nu au avut o modificare a simptomelor.

Cei 160 de oameni au aveau pe langa disfunctii erectile si un nivel crescut de colesterol. Barbatii au inceput cu o doza zilnica de 500 miligrame, pentru ca cercetatorii sa se asigure ca nu vor avea reactii adeverse severe, apoi au crescut doza la 1.000 miligrame si, in final, la 1.500.

"Bolile cardiace, accidente vasculare cerebrale, arteroscreloza, toate pot fi cauzate de inflamarea vaselo de sange. Cand aceasta inflamatie are loc in vasele de sange care conduc la penis, rezulta disfunctia erctila", a spus Dr.Howard Herrmann.

Studiul intareste ideea ca disfunctia ercetila este strans legata de alte probleme de sanatate, a spus Hermann. Barbatii care au luat niacina nu numai ca au raportat o imbunatatire a erectiei, dar au si raportat o imbunatatire a nivelului de lipide.

Pentru a da randament, medicamentele actuale pentru imbunatatirea erctiei trebuie sa fie lute cu cateva ore inainte de activitatea sexuala. Ele imbunatatesc functia erctila, dar pentru un interval scurt de timp.

Vitamina B3 este "mult mai convenabila", "trebuie sa o luati o data pe zi si puteti face sex in orice moment" , a spus Dr. Chi-Fai Ng de la Universitatea Chineza din Hong-Kong.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO