"Ramanem fara aer, ne rugam pentru un miracol". Aventura unei familii in drum spre vacanta de iarna

Aventura RT

Peisajul de Craciun nu este complet fara zapada. Nu acelasi luru ar spune si o familie din Texas care a avut parte de un "cosmar alb" in drum spre vacanta de sarbatori mult asteptata.

Timp de doua zile, David Higgins, Yvonne, sotia lui, si Hannah, fetita in varsta de 5 ani, s-au rugat pentru un miracol.

Cei trei nu au mai ajuns sa isi petreaca vacanta de iarna pe partiile din New Mexico. Asta deoarece s-au trezit blocati in zapada, dupa ce vremea s-a inrautatit in vestul statului american Texas. Masina, un SUV puternic, a ramas intepenita pe autostrada. In doar cateva ore, un strat de zapada de peste un metru a acoperit masina.

"Motorul ne-a asigurat caldura pentru putin timp. Eram inconjurati de zapada. Traiesti un sentiment cumplit de neputinta, practic astepti sa mori din clipa in clipa, nu ai ce sa faci, esti legat de maini si de picioare", a recunoscut David Higgins.

Citește și
caini bun
Darul la viata. Povestea emotionanta a doi catei care au fost abandonati fara mila chiar de Craciun
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Dupa 24 de ore de stat in frig, totul parea ca se indreapta spre o tragedie. Salvarea a venit in momentul in care barbatul a reusit sa isi sune fratele si sa ii spuna despre situatia disperata in care se afla.

"Simteam ca ramanem fara aer. Ne-am pastrat calmul pentru a nu o speria pe fetita noastra. Nu am putut decat sa ne rugam pentru un miracol in Ajun de Craciun. Si iata ca Dumnezeu nu ne-a abandonat", a mai spus barbatul.

Dupa doua zile petrecute in frig, cei trei au fost scosi din masina de catre echipele speciale. Cei trei au fost gasiti imbratisati si abia mai respirau. Fetita a scapat fara nicio consecinta medicala grava in timp ce parintii s-au ales cu pneumonie.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Au scapat din
Au scapat din "Infern" chiar in prima zi de Craciun. Povestea impresionanta a unei mame eroine

O familie din Irlanda a fost binecuvantata cu propriul miracol chiar in prima zi de Craciun, cand o tragedie a fost evitata in ultimul moment.

Darul la viata. Povestea emotionanta a doi catei care au fost abandonati fara mila chiar de Craciun
Darul la viata. Povestea emotionanta a doi catei care au fost abandonati fara mila chiar de Craciun

Intamplarile triste pot lua o turnura neasteptata in prag de Craciun, momentul din an cand putem vorbi despre generozitatea si despre miracole.

"E semn divin pe Pamant". S-a nascut mort, dar i-a uimit si pe medici chiar in Ajun de Craciun

Vine Craciunul, momentul potrivit din an sa vorbim despre miracole. Povestea unei tinere din Colorado nu este decat o dovada in plus ca totul e posibil in aceasta perioada, pana si moartea poate fi invinsa.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.