"Cel mai frumos cadou de Craciun". Aflat in moarte cerebrala, un tanar a uimit lumea medicala

Ultima actualizare: 27-10-2012 20:25
Campanie

Povestea unui tanar din Arizona este inca o dovada ca magia Craciunului exista. Sam Schmid, un student de 21 de ani, isi va aminti de aceasta perioada din an ca de una miraculoasa.

Nici medicii nu au o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat in cazul sau. Sam era declarat ca fiind in moarte cerebrala, insa cu doar cateva ore inainte de a fi deconectat de la aparate, tanarul a primit darul la viata.

Tanarul a fost grav ranit la cap in urma unui accident de masina. Dupa mai multe interventii chirurgicale, medicii il considerau decedat pe Sam, care era inca conectat la aparate. Cadrele medicale chiar au vorbit despre donarea de organe cu parintii tanarului.

Dar, in ciuda prognosticului rezervat, Sam a inceput sa raspunda tratamentului aplicat in continuare de medici. Acum merge cu ajutorul unui carucior cu rotile si vorbeste destul de greu, dar cadrele medicale cred intr-o recuperare totala in cazul sau.

"Recuperarea sa este uimitoare. Am facut tot ce s-a putut in sala de operatie, dar pacientul prezenta un anevrism la creier si aveam slabe sperante ca va reveni la viata", a recunoscut Robert Spetzler, doctorul curant.

Mama baiatului a fost cea care s-a rugat pentru o minune de Craciun.

"Nu puteam primi un cadou mai frumos de Craciun, am prieteni care nu cred in Dumnezeu si care acum au sunat si au spus ca vor trece pe la biserica din nou", a spus mama baiatului, Susan Regan.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO