Vosganian, despre cererea DIICOT in cazul sau: "Nu este un caz de coruptie."


Ultimul update: Joi 05 Septembrie 2013 06:50
Data publicarii: Luni 02 Septembrie 2013 17:58
Categorie: Stiri Politice
Varujan Vosganian

Ministrul Varujan Vosganian a declarat, luni, comentand cererea DIICOT in cazul sau, ca nu este vorba despre un caz de coruptie.

El a spus, la o conferinta de presa la sediul central al PNL, ca daca ar fi fost un caz de coruptie, nu ar fi facut conferinta de in partid, pentru ca tine foarte mult la demnitatea acestei formatiuni.

Potrivit lui Vosganian, procurorii s-au pronuntat legat de oportunitatea unor decizii economice, si nu ar trebui sa faca acest lucru.

Procurorul sef al DIICOT a solicitat procurorului general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa sesizeze Senatul pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva lui Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei si membru al Guvernului in perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, senator in actuala legislatura, ocupand si functia de ministru in cadrul Ministerului Economiei, pentru complot si subminarea economiei nationale, fapte comise in perioada in care avea calitatea de ministru al Economiei, se arata intr-un comunicat de presa de luni al DIICOT.

Sursa: Pro TV

130 mil paguba si siguranta nationala afectata. De ce DIICOT cere urmarirea lui Videanu si Vosganian
VIDEO PROTVPLUS.RO