VIDEO. Aplauze în Parlament. Un parlamentar bolnav a venit în cârje ca să voteze moțiunea

Ultima actualizare: 10-10-2019 15:49

Aplauze în plenul Parlamentului, la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, după ce un parlamentar a venit în cârje, din spital, ca să voteze.

 

Este vorba despre senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, care a fost adus joi la Parlament cu ambulanţa pentru a-şi exprima votul la moţiunea de cenzură.

El a declarat că a dorit să demonstreze că nu trădează prin absenţa sa.

Lungu, care a venit la Bucureşti de la Cluj-Napoca, a precizat că a semnat două declaraţii pe propria răspundere înainte de a părăsi spitalul, în condiţiile în care operaţia la care trebuie să fie supus la colon s-a amânat cu o zi.

"Au existat câteva voci care au ajuns şi la urechile mele că aş trăda, aş ascunde o trădare prin această neapariţie a mea, aş masca-o într-o stare de îmbolnăvire pe care o am. Am vrut să demonstrez contrariul. Votul e secret. (...) După moţiune mă întorc la Cluj pentru operaţie. Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declaraţii scrise prin care îmi aducea la cunoştinţă toate riscurile medicale la care mă expun prin această călătorie la Bucureşti. (...) Am decalat operaţia cu o zi", a precizat senatorul PMP, potrivit Agerpres, precizând că se simte destul de rău.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO