Vanghelie il sustine conditionat pe Ponta la presedintie. "Nu sustin pe gratis deloc pe nimenea, vreau sa inteleaga."

Dată publicare: 12-09-2014 19:27
Dată actualizare: 15-09-2014 07:13


Marian Vanghelie close up

 Primarul sectorului 5 pune conditii pentru a il sustine pe seful sau de partid la functia suprema in stat. Marian Vanghelie vrea ca Victor Ponta sa il convinga ca "nu are dusmanii"

Nu sustin pe gratis deloc pe nimenea, vreau sa inteleaga si Victor Ponta”. Aceasta e, potrivit Mediafax, pozitia oficiala a sefului social-democratilor din sectorul 5, primarul Marian Vanghelie. Prezent la Conferinta PSD Bucuresti unde s-a votat sustinerea candidaturii lui Ponta la presedintiei, edilul a avut cuvinte de lauda pentru seful sau de partid – dar asta nu l-a impiedicat sa isi conditioneze sustinerea politica.

Va spune un om care nu este fan Victor Ponta”, a recunoscut Vanghelie, care si-a exprimat ingrijoararea fata de situatia din PSD. „M-am uitat in toata aceasta perioada: Victor Ponta a crescut foarte frumos, a crescut foarte bine. In toata aceasta perioada, in alegerile locale care sunt foarte grele, faptul ca s-a dus ca un lider din judet in judet si a spus lucrurile cu subiect si predicat, asta inseamna ca este pregatit pentru aceasta pozitie sa candideze”.

Citeste si: Reactia lui Ponta la un discurs al lui Vanghelie: "Clar nu esti sanatos"

Primarul sectorului 5 a spus si ce-si doreste de la presedintele PSD atunci cand acesta va ajunge in fruntea tarii. „Imi doresc un om de echipa, care sa fie echilibrat, sa nu aiba dusmanii si sa spuna: stanga, dreapta, sunt presedintele tuturor, nu mai vreau sa va bateti intre voi, nu mai vreau sa va faceti dosare penale intre voi, avem nevoie de tot ce inseamna lider si de stanga si de dreapta”.

Da, nu sustin pe gratis deloc pe nimenea, vreau sa inteleaga si Victor Ponta, de aceea aceasta organizatie este importanta. Victor Ponta nu poate sa castige fara dumneavoastra, si fara cei de acasa care se uita la Antena3 si fara cei de care nu i-a placut lui Victor Ponta de ei”, a mai spus Marian Vanghelie. PSD Bucuresti a aprobat in aceasta Conferinta rezolutia Consiliului National largit al partidului de la Craiova, prin care se angajeaza sa sustina candidatura lui Victor Ponta la presedintie.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO