Reactia lui Ponta la discursul lui Vanghelie la alegerile PSD: "Clar nu esti sanatos"

Ultima actualizare: 15-04-2013 06:47
Marian Vanghelie

Recunoscuta drept "complicata", organizatia PSD Bucuresti si-a ales aseara liderul - pe Ecaterina Andronescu.

O vor seconda Marian Vanghelie si Robert Negoita, votati in unanimitate. De fata a fost si premierul care i-a marturisit primarului de la sectorul 5 ca nu l-a avut niciodata la suflet. "Nu tin neaparat, sa fim prieteni", i-a raspuns acesta.

De fata cu sute de social-democrati din Bucuresti, seful partidului a analizat activitatea tuturor filialelor din capitala. De Marian Vanghelie, a recunoscut Ponta, nu l-a legat niciodata vreo mare prietenie.

"Daca Marian Vanghelie si cu mine, cainele si pisica pot sa traiasca in acelasi partid, inseamna ca suntem intr-adevar un partid puternic" a spus Ponta.

"Sunt si orgolios sunt si un om cu demnitate si vreau sa merg drept pe strada cand ma scol dimineata si nu ma tine nimic legat in viata sa ma abat de la principiile mele", a spus Vanghelie.

De altfel, inainte sa mearga la microfon, Ponta i-a atras atentia lui Vanghelie ca va sta cu ochii pe el. Acesta din urma desi avea un discurs pregatit nu s-a tinut de el.

"Nu tin neaparat sa fim prieteni ca poate e complicat Domnule Presedinte, imi doresc sa am o relatie foarte buna cu d-voastra, dar n-am sa fiu de acord cu d-voastra intotdeauna. Vreau sa cred ca cand spun un lucru si oamenii si d-voastra sa ma credeti ca sunt sanatos" a spus Marian Vanghelie.

"Eu am tras concluzia, Marian. Nu, nu esti sanatos e clar" a fost reactia lui Ponta.

Inainte de plecare, premierul a vrut sa se stie daca Marian Vanghelie nu este tentat sa dea vrabia din primarie pe cioara de pe gardul Cotroceniului.

La sefia PSD Bucuresti, a candidat doar Ecaterina Andronescu. Robert Negoita si Marian Vanghelie au vanat si ei postul, insa dupa negocieri, s-au multumit cu functiile de presedinte executiv, infiintate special.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO