USR, despre ”asasinii lui Dragnea”: “Afirmațiile liderului PSD sunt aberante, un delir”

Dată publicare: 22-08-2018 15:04
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Dan Barna

Uniunea Salvați România a trimis, miercuri, o solicitare Parchetului General pentru a confirma existența unui dosar privind un posibil atentat asupra președintelui PSD Liviu Dragnea.

În solicitarea către Procurorul General Augustin Lazăr, USR a solicitat informații despre existența unor plângeri din care să rezulte atentatul asupra președintelui PSD.

De asemenea, USR solicită clarificări cu privire la identitatea persoanei ”celebre în lume” și dacă există un mandat internațional de urmărire pe numele lui George Soros, persoana invocată de președintele PSD că ar fi în spatele atentatului din aprilie 2017.

Afirmațiile liderului PSD sunt aberante, un delir menit să distragă atenția de la subiectele cu adevărat importante cum este reprimarea violentă a protestului din 10 august. Parchetul General trebuie să facă publice informațiile privind un presupus atentat, având în vedere că vorbim despre un reprezentant al Parlamentului. Dacă declarațiile lui Dragnea se dovedesc a fi niște minciuni sfruntate, atunci românii trebuie să știe acest lucru, iar șeful PSD să înțeleagă nu mai are nicio legitimitate în fața alegătorilor săi.”, transmite președintele USR Dan Barna, potrivit unui comunicat.

USR va transmite public răspunsul Parchetului General de îndată ce instituția va da curs solicitării.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO