Traian Basescu: Chereches este un ticalos! Daca ar fi avut o urma de bun simt, si-ar fi retras candidatura

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
traian basescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, este de parere ca, daca ar fi avut "o urma de bun simt", Catalin Chereches ar fi trebuit sa isi retraga candidatura de la Primaria Baia Mare.

"Chereches este un ticalos! Sunt impotriva arestarilor preventive inutile, mai ales atunci cand acestea sunt facute in urma unor denunturi care pot fi delatiuni fara probe sau pentru fapte dezvaluite de mafioti care, pentru a ramane cu banii si libertatea, fac denunturi adesea stimulate de diverse institutii, pentru fapte imaginare sau poate reale, dar petrecute cu multi ani in urma. Dar Chereches, reales in functia de primar de Baia Mare, a fost prins in flagrant luand mita. Daca ar fi avut o urma de bun simt, si-ar fi retras candidatura inainte de ziua votului. N-a facut-o. Daca ar fi avut urma de decenta, ar fi notificat BEC ca isi retrage candidatura inainte de validarea alegerilor. Ar fi dat baimarenilor sansa sa nu fie cei care au votat un infractor prins in flagrant, luand mita. La Chereches arestarea preventiva era justificata", a scris Basescu, pe Facebook.

Catalin Chereches a fost reales primar al municipiului Baia Mare cu un procent de 71% din voturile baimarenilor. Acesta a candidat pe listele Coalitiei pentru Baia Mare, fiind sustinut de UNPR, PNTCD, PSRO si Forumul Democrat German.

Marti, Tribunalul Maramures a respins cererea de inlocuire a arestarii preventive cu masura controlului judiciar pe cautiune formulata de Catalin Chereches.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO