Paslaru amenintat cu demiterea de Dragnea, daca nu rezolva problema cu "luptatorul Zoro". Ce acuza Valeriu Zgonea

×
Codul embed a fost copiat

Scandalul dintre social democrati si Valeriu Zgonea continua. Presedintele Camerei Deputatilor acuza ca modificarea regulamentului pentru revocarea sa este ilegala si genereaza un precedent periculos pentru democratia din Romania.

Deranjat de aceasta situatie, presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a amenintat pe liderul grupului PSD, Florin Paslaru, cu demiterea, daca nu rezolva problema cu "luptatorul Zoro".

Modificarea Regulamentului astfel incat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa poata fi demis din functie de grupul care l-a propus, adica PSD, se afla pe ordinea de zi de miercuri a plenului si asteapta votul parlamentarilor. Marti insa, Zgonea a ceruta altceva.

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor: "Din perspectiva mea, ca presedintele al Camerei, respectand regulamentul, incalca cateva zeci de articole ale regulamentului si genereaza un precedent extrem de periculos pentru democratia din Romania. Mai pe romaneste, in fals, a fost introdus un punct pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor, care nu are niciun initiator, nicio comisie parlamentara nu l-a initiat, niciun grup de parlamentari nu a initiat aceasta hotarare de modificare a Regulamentului."

Vizibil deranjat de acuzele lui Zgonea si de "problemele" procedurale care ii impiedica pe social democratii sa il demita de la sefia Camerei Deputatilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, si-a atacat marti colegii. El a declarat ca se gandeste daca il pastreaza in functie pe liderul de grup de la Camera Deputatilor, Florin Paslaru.

Citește și
Valeriu Zgonea
"Zgoro se mai joaca putin prin Parlament". PSD-ul il mai pasuieste 3 saptamani pe Zgonea, inainte de a-i ataca iar pozitia
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Liviu Dragnea, presedintele PSD: "Sunt foarte suparat, pentru ca am inteles ca a iesit Zgonea ca a identificat alte probleme procedurale, ilegalitati, cum zice el. I-am transmis lui Paslaru ca daca si acum se vor impiedica in proceduri, nu mai poate ramane lider de grup. Ar fi rusinos. Dincolo ca e un cetatean care s-a legat de scaun, ar fi rusinos pentru noi sa nu putem elibera acea functie."

Exclus din PSD inainte de Paste, Valeriu Zgonea e tot mai aproape sa piarda a treia functie in stat. S-a tot vehiculat ca in locul lui va veni Victor Ponta, insa acum social democratii evita sa nominalizeze pe cineva pana cand postul ramane vacant.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Numarul 3 din stat ar putea fi inlocuit pe 7 iunie, pe ascuns. Planul de revocare a lui Zgonea
Numarul 3 din stat ar putea fi inlocuit pe 7 iunie, pe ascuns. Planul de revocare a lui Zgonea

Surse parlamentare afirma ca joi, 7 iunie, va avea loc o sedinta a Birourilor Permanente Reunite in care se va discuta revocarea de la conducerea Camerei Deputatilor a lui Valeriu Zgonea.

"Zgoro se mai joaca putin prin Parlament". PSD-ul il mai pasuieste 3 saptamani pe Zgonea, inainte de a-i ataca iar pozitia

"3 saptamani, Zgoro se mai joaca putin prin Parlament" - a comentat ironic presedintele PSD, Liviu Dragnea situatia lui Valeriu Zgonea.

Valeriu Zgonea, intalnire cu amasadorul SUA, Hans Klemm:
Valeriu Zgonea, intalnire cu amasadorul SUA, Hans Klemm: "Am discutat chestiuni politice, dar si despre Codul Penal"

Implementarea Parteneriatului strategic, teme politice, modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala in baza directivelor europene au fost cateva dintre subiectele discutate de Valeriu Zgonea si ambasadorul SUA la Bucuresti.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.