Tariceanu despre intalnirea cu Ponta: Colaborare normala, nu am discutat despre majoritate sau Grebla

04-02-2015 13:00

Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca intalnirea pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta este prin ”prisma colaborarii inter-institutionale normale”.

El a negat ca ar fi discutat despre majoritatea de la Senat sau despre judecatorul CCR Toni Grebla. ”Aceste discutii trebuie sa le vedeti prin prisma colaborarii interinstitutionale normale intr-o tara, nimic altceva”, a spus Tariceanu

Intrebat daca a discutat despre majoritatea de la Senat, el a raspuns negativ. 

Intrebat despre faptul ca ulterior venirii sale la Guvern, la sediul Executivului a sosit si ambasadorul american si daca aceasta are vreo legatura cu intrevederea sa cu prim-ministrul, el a negat. ”Cand am plecat, am vazut ca este masina ambasadei americane, dar nu stiu. Nu are nicio legatura intalnirea noastra. Nu stiu ce cauta atasatul american”, a explicat Calin Popescu Tariceanu.

Insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, a venit miercuri la Palatul Victoria, in momentul in care premierul Victor Ponta discuta cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Tariceanu, lider al Partidului Liberal-Reformator, venise la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, inaintea sedintei de guvern. Oficialul american a plecat de la Guvern la 5 minute dupa ce si Tariceanu a parasit cladirea.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO