Tariceanu anunta anularea taxei auto pentru o perioada limitata


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 05:13
Data publicarii: Luni 17 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice
Tariceanu

Premierul a anuntat  si posibilitatea ca TVA-ul sa fie redus sau chiar anulat pentru cei care isi construiesc prima casa sau doresc sa se mute din actualele locuinte.

Calin Popescu Tariceanu a discutat telefonic cu presedintele Basescu despre eliminarea taxei auto pentru o perioada determinata de trei pana la sase luni. Masura va fi adoptata in maximum zece zile.

Premierul a anuntat ca, in urma unei sedinte restranse a Guvernului, s-au stabilit cateva masuri impotriva crizei economice, care vor fi adoptate miercuri.

Tariceanu a anuntat ca in acest moment este interesat de limitarea semnalelor negative din economie. Primul ministru a avut si o intrevedere cu guvernatorul BNR si un grup de consilieri economici, care a avut drept tema stabilirea unor stimulente pentru metinerea cresterii economice la un nivel ridicat.

Premierul a mai anuntat ca guvernul doreste sprijinirea constructiilor  de locuinte, dar si stimularea creditului pentru locuinte.

Tariceanu a discutat cu oficiali ai Daciei Renault asupra perspectivei industriei auto din Romania. Acesta a anuntat ca doreste protejarea industia romanesti si locurile de munca.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO