Surse: Seful Biroului de presa al Partidului Conservator a fost propus membru titular in CNA

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
Partidul Conservator

Marius Epure, seful Biroului de presa al Partidului Conservator a fost propus membru titular in Consiliul National al Audiovizualului de Camera Deputatilor, au declarat surse din Comisiile pentru Cultura ale Parlamentului, citate de Mediafax..

Marius Epure este si membru supleant in Consiliul de Administratie al TVR, tot din partea PC.

De asemenea, la sfarsitul lunii septembrie, Narcisa Iorga a fost propusa pentru un nou mandat de membru titular in CNA, de presedintele Traian Basescu, iar Radu Calin Cristea a fost la randul sau propus pentru un nou mandat, de Guvern. Totodata, Guvernul l-a propus ca membru titular in CNA pe Gabriel Tufeanu.

Radu Calin Cristea, Marius Epure, Narcisa Iorga si Gabriel Tufeanu urmeaza sa fie audiati miercuri, de la ora 10.00, in Comisiile pentru Cultura din Parlament. De asemenea, miercuri, de la ora 13.30, se va desfasura sedinta reunita a Camerei Deputatilor si Senatului, avand pe ordinea de zi si aceste nominalizari pentru completarea CNA.

Consiliul National al Audiovizualului si-a incheiat activitatea la sfarsitul lunii octombrie si o va mai putea relua abia dupa ce Parlamentul va numi patru noi membri in locul celor ale caror mandate au expirat, respectiv Narcisa Iorga, Cristina Trepcea, Radu Calin Cristea si Christian Mititelu. Pentru ca o sedinta a CNA sa poata sa aiba loc, Consiliul trebuie sa aiba un cvorum de opt din cei 11 membri numiti, potrivit Legii audiovizualului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO