Vasile Blaga: Nu vom vota bugetul de stat pe 2015. Dupa 1 februarie, introducem motiune de cenzura

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
vasile blaga

PNL va vota impotriva proiectului bugetului de stat pe 2015 si va introduce o motiune de cenzura in februarie, anul viitor, a declarat, marti, la Gandul Live, co-presedintele PNL Vasile Blaga.

”Nu putem ajunge la guvernare decat constitutional. Dupa 1 februarie vom introduce motiune de cenzura si nu vom vota bugetul. Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate”, a spus Blaga.

Co-presedintele PNL a spus pentru Gandul ca formatiunea sa nu agreeaza traseismul parlamentar in vederea formarii unei majoritati in Legislativ si a constatat ca in prezent ”exista o majoritate declarata in jurul lui Victor Ponta”, dar ca ”lucrurile nu stau foarte bine nici in interiorul PSD si nici al aliatilor sai”.

Blaga a admis ca pentru formarea unei majoritati sunt ”frecventabile” toate partidele parlamentare, dar ca, in acest moment, ”nu are rost” deschiderea unor discutii despre formarea unei asemenea majoritati.

De asemenea, Vasile Blaga a declarat ca "premierul nostru va fi Catalin Predoiu", spunand ca locul unui presedinte de partid este la sediul partidului, ”Nu si presedinte, si premier”.

”Locul presedintelui partidului nu este in Executiv”, a remarcat Blaga, care a adaugat ca ”bine ar fi” sa existe un guvern de coalitie ”un ciclu electoral sau doua”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO