Surse: Gabriel Oprea are planuri mari cu PSD, pentru viitoarele alegeri locale

Ultima actualizare: 11-06-2020 16:16
Gabriel Oprea
Facebook.com

Surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, este ”în discuții” cu PSD pentru o alianță prin fuziune.

Astfel, Oprea și-ar dori o alianță cu foștii săi colegi social-democrați în vederea viitoarelor alegeri locale care vor fi organizate în acest an.

Conform surselor citate, Gabriel Oprea ar fi spus că nu își dorește funcții în PSD, însă ar vrea ca primarii UNPR să-și păstreze funcțiile după următorul scrutin electoral.

De asemenea, Oprea este de părere că, în momentul de față, este nevoie de o alianță a partidelor cu viziuni de stânga, care să contracareze ascensiunea în sondaje a unor partide de dreapta precum PNL și USR.

Sediul central al UNPR este lipit de sediul central al PSD

 

Gabriel Oprea a reușit să mențină sediul central al UNPR chiar lângă clădirea Partidului Social Democrat din șoseaua Kiseleff din București.

Clădirea care a aparținut RA-APPS, dar a fost cumpărată în urmă cu câțiva ani de UNPR, are o curte care a fost renovată recent, fiind dotată inclusiv cu termopane.

În 2019, prezenţa lui Gabriel Oprea la sediul central al PSD în seara alegerilor prezidenţiale a nemulţumit mai mulţi membri ai partidului, cea mai vocală fiind Gabriela Firea.

Gabriel Oprea a explicat la acea vreme că a fost invitat să revină în PSD, iar dorinţa sa este să sprijine militarii şi poliţiştii, din orice perspectivă. În replică, preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a precizat că Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cât el este interimar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO