Șeful MAI trimite Corpul de Control la ISU Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude

Ultima actualizare: 12-01-2020 15:44
Vela
Agerpres

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude între ele.

Marcel Vela a fost întrebat, dumincă, la un post de televiziune, dacă cunoaşte situaţia de la Inspectoraul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, unde mai multe rude ar fi fost angajate la această instituţie, relatează News.ro.

Ministrul a recunoscut că nu cunoaşte această situaţie, dar a a anunţat că va trimite Corpul de Control.

„Nu ştiu de această situaţie. Luni voi trimite Corpul de Control şi la ISU Dolj. Este singura cale în care pot afla oficial ce se întâmplă. În urma raportului prezentat de Corpul de Control, evident putem sesiza tot ce ţine de o anchetă administrativă sau tot ceea ce propune Corpul de Control cu privire la aplicarea unei sancţiuni”, a declarat Marcel Vela.

O anchetă realizată de Libertatea.ro a dezvăluit în luna decembrie că în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al Judeţului Dolj ar fi angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO