Ciolacu, despre PSD: ”După două nereuşite, încercăm să o moşmolim din nou”

Ultima actualizare: 12-01-2020 13:33
Marcel Ciolacu
Agerpres

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Călăraşi, că structura politicii româneşti arată clar că există PSD pe partea stângă, şi PNL pe partea dreaptă.

În schimb, Ciolacu afirmă că ”la USR vedem fiecare că, încet-încet, acea flacără de imaculaţi începe să se stingă”.

Ciolacu a spus că nu vor exista ”categoric” negocieri cu PNL ”o perioadă lungă de timp” şi a recunoscut că lipsa unor analize la nivelul PSD, după alegeri, a fost o greşeală.

După două nereuşite, europarlamentare şi prezidenţiale, încercăm să o moşmolim din nou, a spus Ciolacu (minutul 4'00, VIDEO mai jos).

Acesta a mai explicat că el şi Paul Stănescu nu se vor implica în filialele judeţene, care au drept de decizie.

Deciziile aparţin organizaţiei, rezultatele, de asemenea, aparţin organizaţiei, atât reuşitele, cât şi nereuşitele. A fost o greşeală mare, şi o recunosc fără nicio reţinere, lipsa la nivel central a unor analize după ce-am avut alegeri. Întotdeauna după ce-am avut alegeri, ori ne-am bucurat prea mult şi am uitat neperformanţa, am uitat poate şi meritocraţia politică şi am ajuns după două nereuşite, europarlamentare şi prezidenţiale, să încercăm să o moşmolim din nou. Lucrul acesta nu se mai poate întâmpla după alegerile locale şi generale de anul acesta”, a mai spus Ciolacu, potrivit News.ro.

Liderul PSD şi secretarul general, Paul Stănescu, participă la conferinţa Judeţeană a PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la Congresul Naţional din februarie 2020.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO