Replica PNL după ce Dragnea a vorbit de o fraudă la vot: ”Hoțul strigă hoții”

Ultima actualizare: 24-05-2019 12:43
Raluca Turcan
Pro TV

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, vineri, după ce Liviu Dragnea a spus că a auzit un zvon despre o fraudă la softul de numărare a voturilor, că ”hoţul strigă hoţii”.

”Condamnat penal pentru fraude la referendum, Dragnea a anunţat deja că «alegerile vor fi fraudate»! Cum poate un om care a furat voturi la referendumul din 2012 şi a scos morţii din cavouri pentru a merge la vot să spună că are temeri că alegerile şi referendumul vor fi fraudate?”, a scris, vineri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”dacă într-adevăr se încearcă fraudarea votului de duminică, atunci instituţiile care o pot face sunt Ministerul Afacerilor Interne – condus de Carmen Dan, protejata lui Dragnea, şi Autoritatea Electorală Permanentă – condusă direct de PSD şi Liviu Dragnea.

”Cred că pe Dragnea l-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă! Să nu uităm că în 8-9 august Dragnea a mai anunţat un #zvon, că vor fi #violenţe la protestul diasporei din #10august! Bastoanele jandarmeriei conduse de Carmen Dan i-au dat ulterior dreptate. Să fim vigilenţi duminică, pentru că la furat de voturi Dragnea este dovedit de instanţă că se pricepe”, a mai transmis Raluca Turcan.

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la un post TV, că a auzit un zvon, în care el nu crede, că „ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare” a voturilor, fără a preciza la cine se referă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO