PSD continuă atacul: ”Creșterea euro nu poate fi decât artificială. Ce face BNR?”

Ultima actualizare: 28-01-2019 12:24
mesaj PSD pe Facebook
Facebook.com

PSD a transmis luni un nou mesaj acuzator la adresa Băncii Naționale a României.

Social democrații afirmă că, dacă nu există cauze naturale, atunci creşterea euro nu poate fi decât artificială - se arată într-un mesaj transmis de PSD pe pagina de Facebook a partidului.

În postare se afirmă că, dacă investiţiile străine au crescut şi au adus mai mulţi euro în ţară, iar în jurul României euro scade, atunci creşterea euro este artificială.

"Dacă nu există cauze naturale, atunci creşterea euro nu poate fi decât artificială. Dacă investiţiile străine au crescut şi au adus mai mulţi euro în ţară, dacă s-au absorbit mai multe fonduri europene care au adus mai mulţi euro în România, dacă au plecat mai puţini români din ţară şi au scos mai puţini euro, dacă importurile nu au crescut şi nu a fost nevoie de mai multă valută, dacă în jurul României euro scade, atunci creşterea euro este artificială.

Ce face BNR, care are obligaţia să supravegheze sistemul bancar şi să asigure stabilitatea cursului de schimb?", menţionează social-democraţii în postare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO