PNL va plati in doi ani datoria catre Relu Fenechiu

01-11-2011 15:09

Relu Fenechiu

Vicepresedintele liberal Relu Fenechiu a declarat ca va recupera intr-o perioada de doi ani datoria pe care PNL o are de platit din campania electorala firmei sale

"S-a facut un document de reesalonare a platilor. Acest document s-a nascut datorita transparentei totale a campaniei PNL. Eu sunt bucuros ca la ora aceea am putut sa fiu de folos PNL", a spus Fenechiu, citat de Mediafax.

El a precizat ca acest document a fost facut in acord cu prevederile legale care stipuleaza ca, daca in trei ani nu se recupereaza debitul si nu exista vreo actiune de recuperare, institutiile finaciare pot sa acuze compania inclusiv de spalare de bani pentru ca nu a facut nimic in sensul recuperarii sumei. "Noi nu am facut decat sa respectam legea", a spus vicepresedintele PNL.

El a evitat sa precizeze la ce suma se ridica datoria PNL catre firma sa. "Chiar nu stiu suma", a spus vicepresedintele liberal.

Presedintele PNL Crin Antonescu a confirmat, luni, in conferinta de presa organizata dupa sedinta BPC, raspunzand unei intrebari a ziaristilor, ca problema datoriilor PNL catre Relu Fenechiu a fost rezolvata. "Dupa aerul linistit - sigur, nu neaparat foarte prosper, pentru ca e criza si e afectat si mediul de afaceri din Romania - dar dupa aerul linistit al domnului Fenechiu cred ca problema asta s-a rezolvat si detalii puteti sa luati de la domnul Fenechiu insusi, de la petent, de la reclamant, sau de la domnul Manescu, sau, daca nu va e clar, in orice caz de la secretarul general al partidului, domnul Eduard Hellvig", a spus Antonescu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO