Paleologu, despre excluderea din partid: Din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii PNL

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
Theodor Paleologu

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune ca excluderea sa din partid face parte ''din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii liberale'', punctand ca "autorii dezastrului" de la alegerile din Capitala raman in functii.

"Din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi si excluderea singurului om care a prevazut exact ce se va intampla, care a avertizat non-stop asupra erorilor si derapajelor, care poate opri hemoragia si degringolada partidului in Bucuresti. Singurul, totodata, care e pe bune liberal si are in genealogia sa o droaie de fruntasi liberali - ministri, primari, deputati si senatori - inca de la fondarea partidului in 1875", a scris Paleologu, joi, pe Facebook.

El ii acuza pe Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cristian Busoi, Teodor Atanasiu si Cezar Preda ca au dat Bucurestiul pe mana PSD.

"Autorii dezastrului din Capitala raman toti in functie: Gorghiu, Blaga, Busoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucurestiul pe mana PSD-ului. Si vor duce PNL-ul sub 8% in Bucuresti, cu consecinte evidente pentru rezultatele din tot restul tarii", considera Paleologu.

Deputatul PNL Cezar Preda a cerut, miercuri, in sedinta Biroului Politic National, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea.

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca in acest caz vor fi respectate procedurile statutare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO