Nicuşor Dan, despre poza postată de Firea din biroul de primar: "Insultă inteligenţa bucureştenilor"

Ultima actualizare: 26-10-2020 18:58
Nicușor Dan
Agerpres

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, cataloghează drept "insultă” la adresa inteligenţei bucureştenilor fotografia Gabrielei Firea din biroul Primăriei Capitalei, pe care aceasta a postat-o joi seară pe Facebook.

"Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol, nu există un primar care se ocupă de probleme”, a comentat Nicuşor Dan, joi seară, la un post de televiziune, postarea primarului încă în funcţie, potrivit News.ro

Acesta a reclamat faptul că la patru săptămâni de la alegerile locale primarul în exerciţiu nu a avut "nicio comunicare publică pe subiectele esenţiale, pe coronavirus, pe termoficare". Primarul ales a catalogat drept "inexistentă” activitatea primarului în funcţie.

Nicuşor Dan a spus că ar putea fi învestit în funcţie săptămâna viitoare "dacă nu se fac apeluri la hotărârea judecătoriei”, în condiţiile în care în ţară sunt primari care şi-au preluat deja mandatele.

Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea în biroul de la Primărie şi un scurt text, în limba engleză, în care afirmă că încă munceşte şi că este "ca oţelul". "Sunt încă aici", scrie Firea.

Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei din 27 septembrie, obţinând 42,81% din voturi (282.631).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO