Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, pe blog: "Va rog sa nu faceti pe noi responsabili"

Ultima actualizare: 04-11-2012 17:35
Liviu Pop

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, este o persoana foarte activa in mediul online. Unul dintre instrumentele pe care le acceseaza cel mai mult este blogul personal.

Liviu Pop posta in mod constant pe blogul sau cu mult timp inainte sa intre in Guvernul condus de Victor Ponta. Ministrul interimar al Educatiei nu a renuntat la aceasta indeletnicire nici in prezent, cand timpul sau este cu siguranta limitat, din cauza functiei guvernamentale pe care o detine.

Un utilizator al retelei Twitter si corespondent al Stirilor Pro TV, Paul Angelescu, a remarcat faptul ca ministrul interimar al Educatiei a facut o greseala gramaticala intr-unul din comentariile sale recente din blogosfera.

Astfel, Liviu Pop a scris: "Va rog sa nu faceti pe noi responsabili pentru greselile altora."

Varianta corecta a acestei propozitii este, evident, "Va rog sa nu ne faceti pe noi responsabili pentru greselile altora." - fapt care schimba total sensul afirmatiei.

Liviu Pop a intrat in atentia presei chiar de cand a preluat functiile de ministru delegat pentru Dialog social si cea de  interimar pentru portofoliul Educatiei.

El a scris gresit atat in CV-ul postat pe blogul personal, cat si in declaratia de avere din 2011, numele academicianului inginer Anghel Saligny, care da numele liceului la care este profesor de matematica de sapte ani.

De asemenea, la prima sa conferinta de presa in calitate de ministru interimar al Educatiei, Liviu Pop a facut mai multe greseli clare de gramatica, intre care doua dezacorduri.

Nu in ultimul rand, recent, ministrul Liviu Pop a declarat ca la prima sesiune de bacalaureat ar putea fi "aproximativ" 334.836 candidati.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO